Yolanthe en Wesley zijn getrouwd

Afgelopen woensdagavond tekenden Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder hun trouwakte en zijn daarmee officieel getrouwd. Als we manager Alette Lerby moeten geloven, was het een zakelijke aangelegenheid zonder poespas. De werkelijke huwelijksceremonie en het grootse trouwfeest in Italië vinden namelijk pas op 17 juli plaats.

Manager Alette Lerby vertelt De Telegraaf dat het paar weinig waarde aan het papiertje hecht: "Het was slechts een papieren kwestie om hun romatische huwelijk in Toscane wettelijk in goede banen te leiden. Ze hebben gisteren in het Amstel Hotel alle paperassen getekend. Er was een ambtenaar van de burgerlijke stand naar het Amstel Hotel gekomen. Voor de Nederlandse wet zijn ze nu getouwd.

Er is echter geen ceremonie geweest, geen kerk, geen jawoord, geen mooie jurk. Dat ligt allemaal nog in het weekend van 17 juli."

Voorbereiding
Op die datum geeft het stel een groots trouwfeest in het luxe Toscaanse Castel Monastero. Yolanthe en Wesley hebben alvast in het Amstel Hotel hun trouwakte ondertekend, om ook in Nederland als echtpaar door het leven te gaan.

Dat er ook familie aanwezig was, had niets te maken met de huwelijksceremonie. "Bij iedereen is de kledingmaat opgenomen zodat er een begin kan worden gemaakt met het fabriceren van de kleding van het bruidspersoneel en de rest van de familie."

Reageren