Yolanthe enthousiast over optreden Yolanthe in Van der Vorst Ziet Sterren

Peter van der Vorst bezoekt vanavond Yolanthe en Wesley in Istanbul. Het item dat Peter met de twee heeft opgenomen is blijkbaar zó leuk dat Yolanthe er een persbericht over gepubliceerd heeft.

“Yolanthe Sneijder Cabau stars in Dutch TV show tonight” kopt het bericht op Yolanthe’s eigen site. Volgens de voetbalvrouw, succesvol actrice én modeontwerpster was Peter de gelukkige die als eerste een kijkje mocht nemen in haar nieuwe woonhuis.

Wesley vertelt waarom Yolanthe succesvol is

Naast Yolanthe komt volgens het persbericht ook manlief Wesley Sneijder aan het woord om te vertellen waarom Yolanthe’s loopbaan toch zo succesvol is op dit moment. Behalve intieme beelden van haar liefdesnestje aan de Turkse riviera belooft het persbericht ook exclusieve beelden tijdens de launchparty van Yolanthe’s sieradenlijn YC Jewels.

Iedereen houdt van Yolanthe?

Ook verklapt het bericht dat de reportage antwoord geeft op de vraag waarom Yolanthe zowel in Nederland als in haar nieuwe, geadopteerde thuisland Turkije bij iedereen zo geliefd is en dient als bron van inspiratie. Een mogelijke reden, zo valt te lezen, is dat ze ondanks haar huwelijk met sterspeler Wesley Sneijder nooit is gestopt met werken én altijd zichzelf gebleven is.

Naast Yolanthe zaten ook superster Michel Bublé en de Nederlandse muzikale tienersensatie MainStreet in de uitzending van Van der Vorst Ziet Sterren.

Reageren