Yolanthe geeft openhartig interview aan Shownieuws

Door haar relatie met topvoetballer Wesley Sneijder werd zij een veelbesproken voetbalvrouw in zowel binnen- als buitenland. Hun liefde werd afgelopen zomer bezegeld met een sprookjeshuwelijk in Italië.

Het was hét huwelijk van het jaar waar heel Nederland over sprak, maar wat bijna niemand heeft gezien. De eerste privébeelden van de plechtigheid zijn te zien in het interview.

Yolanthe vertelt Evert over een van de mooiste dagen uit haar leven en ook over de ruzie die volgde met het bedrijf dat haar bruiloft regelde. "De bruiloft was mooier dan ik ooit had durven dromen. Het moment samen met Wesley in de kerk, daar kan niets aan tippen," aldus Yolanthe.

Zakelijk conflict
Een paar maanden later wordt het sprookje ruw verstoord als ze verwikkeld raken in een zakelijk conflict met hun weddingplanners van The Class Company. In het interview gaat Yolanthe in op de ruzie over de extra gemaakte kosten: "Er is een meningsverschil, dat is duidelijk. Dat dit is gebeurd, is niet leuk." Naar eigen zeggen hebben Wesley en zij steeds geprobeerd het geschil op te lossen: "We kunnen later nooit denken: we hebben niet alles geprobeerd."

Exclusieve huwelijksbeelden
Shownieuws was afgelopen zomer in Italië aanwezig om live verslag te doen van het huwelijk, maar mocht de plechtigheid binnen niet filmen. Wesley en Yolanthe geven nu de privébeelden van ín de kerk vrij. Deze zijn voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien in Shownieuws: Yolanthe Exclusief.

Reageren