Yolanthe krijgt een jurk van Donatella Versace

Yolanthe gaat voor Yolanthe op 3 in Milan op bezoek bij modeontwerpster Donatella Versace, die haar meteen een jurkje cadeau deed.

Voor haar interviewprogramma Yolanthe op 3 komt Yolanthe Sneijder-Cabau nog eens ergens. Het afreizen naar de glamourplekken van de wereld is een prettige secundaire arbeidsvoorwaarde. Maar het is ook weleens leuk om thuis te blijven. Voor haar interview met modekoningin Donatella Versace hoeft Yolanthe de stad niet uit.

Heilige der Heiligen
In Milaan heeft ze een bijzondere ontmoeting met modekoningin Donatella Versace. Sinds de moord op haar broer Gianni in 1997 leidt zij het familiebedrijf. Yolanthe krijgt een rondleiding door het heilige der heiligen: het appartement van Donatella’s overleden broer.

Yolanda Foster
Voor haar tweede interview van deze aflevering stapt Yolanthe toch nog op het vliegtuig naar LA. In Malibu heeft ze een openhartig gesprek met Yolanda Foster, van de Net 5-serie Nederlandse Hollywoodvrouwen. Yolanda heeft het druk, want vorige week was Peter van der Vorst al bij haar op bezoek voor Van der Vorst Ziet Sterren.


Reageren