Yolanthe praat eindelijk over rol in Hollywoodfilm

Yolanthe Cabau-Sneijder heeft in RTL Boulevard eindelijk gereageerd op haar rol in de Hollywoodfilm Pain and Gain met Mark Wahlberg. 

Yolanthe speelt in Pain and Gain de rol van Barbara, de vriendin van hoofdrolspeler Mark Wahlberg. Yolanthe vertelde dat deze film een van de eerste audities was die ze deed in Amerika. Vervolgens werd ze telkens uitgenodigd voor de volgende ronde. 

Liefdesscènes
Op de vraag of ze ook liefdesscènes mag spelen met Wahlberg zei Yolanthe dat ze niks mag verklappen over het script. „Ik kan wel zeggen dat ik een paar hele leuke scènes heb. Maar Wesley is er heel vaak bij op de set en hij weet dat ik alleen van hem hou. Hij is heel trots op me.” 

Geurchten
De nieuwbakken filmster vertelde ook nog dat ze eerder niet mocht reageren op alle geruchten, ze moest wachten tot filmmaatschappij Paramount toestemming gaf. Dat deden ze uiteindelijk toen foto's van de set in de media terecht kwamen via paparazzi.

Het EK
Yolanthe heeft het druk de komende tijd: „Ik vlieg binnenkort naar Engeland voor een tv-show, daarna moet ik terug naar Amerika om nog meer scènes op te nemen voor Pain and Gain en naar India voor mijn stichting. En dan begint het EK.”

Lees ook:
Yolanthe in film
Yolanthe toch terug met talkshow
Yolanthe is Van God Los

Reageren