Yolanthe schopt Jan

Nu Palinggate over zijn hoogtepunt lijkt en het stof van de hype wat optrekt, blijkt dat de hele toestand Jan Smit ook nog werk kan kosten! Yolanthe en de Tros verruilen hem namelijk voor rapper Ali B. in het programma Te leuk om waar te zijn.

De stap is niet zo verwonderlijk, want Yolanthe Cabau van Kasbergen is de presentatrice van het programma en natuurlijk nu ook de veelbesproken ex van Jan. Dat zou dus een pijnlijke situatie kunnen worden in het programma.

Goede vriendin
Het was dan ook Yolanthe zelf die Jan eruit schopte en Ali belde met de vraag of hij teamcaptain wilde zijn. Ali: "Ik was al eens te gast in het programma en vond het zo gezellig dat ik niet lang heb hoeven nadenken toen mijn goede vriendin Yolanthe mij als teamcaptain vroeg."

Homevideo's
Te leuk om waar te zijn draait om twee teams onder leiding van twee teamcaptains (voorheen Horace Cohen en Jan Smit, nu dus Horace Cohen en Ali B). Zij krijgen een serie homevideo's te zien en moeten vervolgens bepalen welke filmpjes echt zijn en welke niet.

Te flauw om waar te zijn?
Het eerste seizoen van het programma werd overigens helemaal niet zo goed bekeken. Zo trok de eerste aflevering van het programma in 2008 amper 300.000 kijkers, terwijl Lachen om homevideo's van SBS6 er toen op hetzelfde moment meer dan 500.000 trok.

Het tweede seizoen is vanaf oktober op de buis. Sinds wanneer Ali en Yolanthe 'goede vrienden' zijn, is overigens niet bekend.

Reageren