Yolanthe speelt rol in Hollywoodfilm

6 april 2012 12:30 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een rolletje te pakken in de Hollywoodfilm Pain and Gain met Mark Wahlberg. Maar de Britse pers weet niet wie ze is. 

Op Twitter liet Yolanthe haar volgers al weten dat ze met iets spannends bezig is dat haar heel gelukkig maakt. Dat spannende is de actiefilm Pain and Gain met Mark Wahlberg en Dwayne -The Rock- Johnson over een groepje bodybuilders dat verstrikt raakt in een mislukte ontvoeringszaak. 

Onbekende
De Engelse krant Daily Mail publiceerde de afgelopen week diverse foto's van Yolanthe op de filmset in Florida in minuscule outfits. Eerst werd ze slechts aangemerkt als 'a pretty woman', inmiddels heeft de krant haar naam achterhaald, maar nu noemen ze haar weer een onbekende Spaanse actrice. 

Golddigger
De krant wordt in de comments onder het stuk terechtgewezen door niet al te vriendelijke Nederlandse lezers die haar een 'golddigger' en 'de meest gehate vrouw van Nederland' noemen. Binnenkort is Yolanthe ook in Nederland als actrice te zien in een aflevering van Van God Los.

Lees ook:
Yolanthe in Van God Los
Yolanthe toch terug met talkshow
 

 

 

Meer over