Yolanthe stopt (nog) niet met ONM!

Er gaan al een tijdje geruchten dat Yolanthe Cabau van Kasbergen gaat stoppen met haar rol in ONM. Dat ze er ooit mee stopt, is duidelijk. Maar dat ze de zomerstop van ONM niet overleeft, klopt niet. Yolanthe legt zelf uit hoe het wél zit.

"Zoals bij iedereen bekend is, hebben we bij ONM de afgelopen drie maanden geen opnamen gehad. Dit is een besluit geweest vanuit BNN omdat wij te ver vooruit hebben gewerkt en op deze manier de actualiteiten misliepen met uitzenden", zegt Yolanthe, die op dit moment juist weer bezig is met opnames van ONM.

Presentatietijd
"In die periode ben ik begonnen met het presenteren van het programma Twinzz. De vragen betreft een eventueel vertrek bij ONM kwamen al snel. De speculaties dat ik zou gaan stoppen zijn dan ook zeer aanwezig. Maar over een afscheid kan ik nu nog niet spreken."

Kijkersplezier
"Vanaf 1 september ben ik gewoon weer te zien in ONM. Voor hoelang wil en kan ik nog niet zeggen, omdat ik het kijkersplezier niet wil bederven. Maar ik kan wel zeggen dat het erg spannend gaat worden!!!" Wij kunnen niet wachten tot september.

Reageren