Yolanthe tóch te zien in film Move On

Even leek het erop of Yolanthe Sneijder-Cabau volledig uit de internationale film Move On was geknipt, maar haar rug blijkt de eindmontage alsnog gehaald te hebben. 

Yolanthe kreeg gister een teleurstelling te verwerken toen tijdens de premiere van de internationale film Move On bleek dat haar gastrolletje gesneuveld was bij de montage. 

Opmerkelijke beslissing

Een opmerkelijke beslissing, want Move On-hoofdrolspeler Mads Mikkelsen was tijdens de opnames zeer te spreken over de acteerprestaties van de winnares van de Televizier Talent Award. Hij noemde haar zelfs een acteertalent.

Twee seconden op de rug

Yolanthe zou een korte scene spelen met Mikkelsen in Amsterdam. Maar zelfs zonder dit fragment blijkt Yo alsnog in de film te zitten. Haar rug, gehuld in flatteuze regenponcho, is twee seconden in beeld te zien. 

Volgende keer beter

Move On is niet de enige pijl die Yolanthe in haar internationale koker heeft. Zo speelt ze binnenkort een behoorlijke rol in de film Pain And Gain als het liefje van hoofdrolspeler Mark Wahlberg. Ook hij voorspelt Yo een grootse toekomst in Hollywood.

Reageren