Yolanthe trekt in bij Wesley

Het is officieel: Yolanthe Cabau van Kasbergen is vanaf heden een voetbalvrouw. De ex van Jan Smit is namelijk ingetrokken bij Wesley Sneijder in Madrid. Dit maakte de 24-jarige actrice/presentatrice dinsdag bekend in De Telegraaf.

''Ik ben nu bij Wesley in Spanje en ik blijf een tijdje hier. Het is heel spannend'', vertelt de gelukkige brunette. Of het kersverse stel ook in Madrid blijft is nog de vraag: het hangt geheel af van de mogelijke transfer van de Real Madrid-middenvelder. Mogelijk wordt de voetbalster verkocht aan Inter in Milaan. De beslissing valt deze week.

Gelukkig
Wat er ook gebeurt, Yolanthe volgt haar nieuwe liefde: ''We zijn heel gelukkig, maar ik kan je nog niet vertellen waar we gaan wonen. Wel dat we inderdaad samen gaan wonen.'' Ze heeft absoluut geen twijfels.

Ze straalt!
De moeder van Yolanthe, Richarda van Kasbergen, is ook in haar nopjes met de relatie: ''Mijn dochter straalt weer. Dat is het belangrijkste. Als je kind gelukkig is, ben je dat als ouder ook. Dit is het begin van een nieuwe toekomst voor haar.''

Goed plannen
Fans van Yolanthe hoeven niet te vrezen voor een carrièrestop. Het multitalent laat Nederland niet in steek en is van plan heen en weer te vliegen. ''Het is een kwestie van goed plannen. Over drie weken is Yolanthe weer voor werk in Nederland'', zo vertelt haar manager.

Reageren