Yolanthes Amerikaanse doorbraak onzeker

Yolanthe Sneijder-Cabau nam eerder deze week afscheid van de TROS om zich te richten op een doorbraak in Amerika. Ze zou zelfs al een contract hebben getekend met het CAA, een beroemde agentschap. Maar het CAA blijkt nog nooit van haar gehoord te hebben.

De onthulling volgt daags nadat Yolanthe op grootste wijze afscheid nam van de grootste familie van Nederland. Met haar nieuwe contract bij CAA zou een grootschalige doorbraak in Amerika slechts een kwestie van tijd lijken. 

Twitter
Yolanthe zou vorige week het contract getekend hebben en maakte het nieuwtje via Twitter wereldkundig: "Ik dank God voor deze deze fantastische kans." Ook manlief Wesley Sneijder liet zich niet onbetuigd en tweette: "'Ik ben zo trots op mijn vrouw die een contract heeft getekend bij CAA." 

Maar een simpel telefoontje van RTL Boulevard naar het agentschap leek het tegendeel te bewijzen. Yolanthe komt niet voor in de kaartenbak van de castinggigant. 

Verklaring
Yolanthes manager voert als mogelijke verklaring  het feit op dat het wel een week kan duren voordat alle gegevens zijn doorgevoerd. CAA laat echter weten dat nieuwe aanmeldingen binnen twee dagen verwerkt zijn en overal in het systeem staan. 

Meer over:

Reageren