Yuli dichtbij liveshows Britse X Factor

We gaven laatst bericht dat er een Nederlandse deelneemster was in de Engelse versie van X Factor. Nu blijkt dat ze het nog wel eens heel ver kan gaan schoppen!

Onze Yuli is dichtbij een plek in de liveshows van de Britse versie van X Factor. Dit weekend werd bekend dat de 32-jarige Yuli door is naar de juryvisits.

Twitter
“Yeah! Let it be known I made the judges houses”, twittert de zangeres. “Van de 200.000 aanmeldingen zijn er nog 32 over en acht in mijn categorie.”

Ze overleefde dit weekend de bootcamp-ronde en is daarmee een grote stap dichterbij de liveshows. De zangeres heeft 50 procent kans op een plekje in de populaire liveshows omdat uit haar categorie de helft nog moet afvallen.

Begeleiding
Gisteravond is ook bekend geworden welke categorieen welk jurylid als mentor hebben. De "Over-28s" waar Yuli met haar 32 jaar onder valt heeft dit jaar Louis Walsh als coach en zal dus in Dublin de manager van o.a. Boyzone moeten overtuigen dat zij in de liveshows hoort. Zangeres Dannii Minogue (die in Australie haar kandidaten opvangt) heeft dit jaar de jongens onder de 28 als categorie, dus waarom Yuli tweette dat ze naar Australie ging is een raadsel...

De Nederlandse bereikte zeven jaar geleden de liveshows van het eerste Nederlandse seizoen Idols. De talentenjacht ontdekte dat jaar, de inmiddels musicalsterren, Jim en Jamai.

Reageren