Yvon Jaspers doet Over mijn lijk

Het was langer bekend dat Patrick Lodiers niet nog een seizoen van het BNN-programma Over Mijn Lijk wilde presenteren. KRO-ster Yvon Jaspers neemt het stokje over.

Het derde seizoen van Over mijn lijk zal naar verwachting in het voorjaar te zien zijn bij BNN. En dat is best bijzonder, want Yvon is nog steeds werkzaam bij de KRO. Ze stapt dan ook niet echt over naar BNN, maar maakt een klein uitstapje naar de jongerenzender om dit indrukwekkende realityprogramma te presenteren.

Vereerd

De redactie van Over mijn lijk gaat de komende tijd op zoek naar vijf jonge mensen en daarna zal Yvon ongeveer een jaar lang bezig zijn met de opnames. Ze kijkt er nu al naar uit. "Ik ben vanaf de allereerste uitzending in 2006 gegrepen door dit programma. (...) Ik ben heel vereerd dat ik het stokje van Patrick over mag nemen. Als mensen mij vroegen wat ik nog ooit wilde maken, was Over Mijn Lijk het antwoord."

Levenslust

Ook Patrick Lodiers is erg te spreken over zijn opvolgster. "Yvon is een bijzonder televisiemaakster, maar belangrijker is dat ze zelf aangaf dat ze heel graag Over Mijn Lijk wilde maken. Want al ben je nog zo goed in je werk, dit programma is heel vaak geen werk maar raakt je juist privé. En daarin heb ik tien heel bijzondere mensen leren kennen. Maar ik ben er ook veel teveel verloren. Daarom is het voor mij genoeg. Ik vind wel dat deze volle verhalen verteld moeten blijven worden: verhalen, vol van hoop en levenslust! En vooral vol mooie mensen!!"

Boer Zoekt Vrouw

Het bekendste programma dat Yvon Jaspers presenteert is het succesvolle Boer Zoekt Vrouw, dat een heel stuk lichtvoetiger is dan Over Mijn Lijk.

Reageren