Zakenvrouw Inge Kan Het Niet Alleen

21 mei 2013 10:56 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Ik kan het niet alleen is een uitkomst voor mensen die een lastige knoop moeten doorhakken. In deze aflevering weet zakenvrouw Inge niet wat ze moet doen met haar schoenenwinkel.

Inge runt al geruime tijd een schoenenwinkel, maar door de crisis is de loop er een beetje uit. Zij vraagt zich af of ze de zaak moet openhouden. Temeer omdat ze haar gezin door alle zorgen niet de aandacht kan geven die ze wil. Moet Inge kiezen voor de winkel of voor de kinderen? In deze aflevering van Ik Kan Het Niet Alleen buigt de ‘volksjury’ zich over haar dilemma. De 35 neutrale buitenstaanders verdiepen zich in haar leven en nemen haar bedrijfsvoering onder de loep. Dat leidt tot kritische opmerkingen over de manier waarop ze de zaak draaiende probeert te houden.

Verdeelde meningen

Over de oplossing van Inges dilemma zijn de meningen verdeeld. Sommigen vinden dat ze de tent beter kan sluiten, anderen zien nog wel toekomst in de winkel. Uiteindelijk is er een verrassend advies. Producent Peter van der Vorst (foto) voorziet de besluitvorming buiten beeld van commentaar. Morgenavond (20.30, RTL 4) zien we hem zelf terug in Van der Vorst Ziet Sterren.

Meer over