Zand, zee en echte liefde in Grenzeloos Verliefd

18 april 2013 14:34 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Hadia vertrekt naar Tunesië om voor altijd bij haar grote liefde te zijn. "Khemaies is anders dan alle andere mannen", aldus Hadia.

Tunesië is meer dan alleen maar een enorme zandvlakte. De grootste woestijn ter wereld, de Sahara, mag dan een groot gedeelte van het land beslaan, aan de kust vind je ook gezellige badplaatsen met hagelwitte zandstranden en luxe hotels. In het Noord-Afrikaanse land zijn vast ook veel mooie mannen, want het is niet de eerste keer dat we in Grenzeloos Verliefd een Nederlandse zien die haar boeltje pakt en naar Tunesië verkast.

Khemaies is beveiliger

Meestal ontmoeten de dames hun buitenlandse liefde in de toeristenindus­trie, maar in het geval van Hadia ligt het net iets anders. Zij is zelf half Tunesisch en werkte er een tijdje als reisleidster. Hadia was vaak te vinden in een grote discotheek, waar Khemaies werkte als beveiliger. Volgens Hadia is hij anders dan alle andere mannen die ze ooit ontmoette. Ze is zelfs zo zeker van haar zaak dat ze voorgoed ­vertrekt uit Nederland om bij haar grote liefde te zijn. De camera’s van Grenzeloos verliefd volgen haar op de voet.

Meer over