Zangeres Do in blijde verwachting

Goed nieuws voor de 31-jarige zangeres en presentatrice Do: ze is 13 weken zwanger. “Het voelt allemaal goed en de echo zag er ook goed uit”, aldus Do.

Woensdagavond maakte Do bekend dat ze in blijde verwachting is. “Ik ben onwijs misselijk geweest. Ik kwam er zelf pas achter in de negende week of zo. Ik dacht eerst dat ik onwijs Pfeiffer had. Ik rook en drink drankjes en daardoor bedacht ik me 'wacht eens even, toch maar eens een testje doen'. En toen bleek het waar te zijn.”

Verassende zwangerschap

De zwangerschap is wel wat verassend. In februari vertelde ze nog dat ze het weer ging proberen met haar voormalige lover Marc Verschoor. Ze was van 2007 tot 2010 samen met deze artiestenmanager en de vonk sloeg opnieuw over in Curaçao. De zangeres vertelde toen dat ze dolgraag kinderen wilde, ‘maar voorlopig nog even niet’. “Ik wil nog samen met Marc spontaan in de auto kunnen stappen en naar Parijs rijden. Ons eigen levensgeluk is momenteel het belangrijkste”, aldus Do.

Nu is ze dan toch zwanger en het kindje is meer dan welkom. “We wilden graag kinderen, maar het had ook volgend jaar gekund. Het was in één keer raak.”

Reageren