Zangeres Nikki snoert De Beste Zangers van Nederland de mond

Volgens RTL Boulevard was Nikki Kerkhof tijdens de opnames van De Beste Zangers van Nederland een 'kleine diva', 'dronk ze te veel' en was ze 'onaardig'. Bovendien wilde ze niet in het Nederlands zingen. Vanavond zingen de anderen haar liedjes.

Het vierde seizoen van De beste zangers van Nederland was nog niet eens begonnen of de eerste negatieve berichten over Nikki Kerkhof (foto) waren al de wereld in geholpen. Volgens RTL Boulevard was de oud-winnares van Idols niet altijd even aardig. In een interview zei medekandidaat Gerard Joling zelfs dat ze soms ‘een beetje vreemd reageerde. 'Waarschijnlijk was het de nervo­siteit.’

Versteld

De waarheid ligt nog altijd op Ibiza, maar feit is wel dat Nikki met haar zang iedereen versteld doet staan. Ze ontroerde Freek Bartels tot tranen toe met haar vertolking van het musical­nummer Over the rainbow, maakte een Engelse versie van Gerard Jolings hit Zing met me mee en won de aflevering van Yes-R glansrijk met Ghetto.

Meatloaf

Deze week neemt Nikki plaats naast presentator Jan Smit. Yes-R brengt haar hit What did I do? ten gehore en Ruth Jacott waagt zich aan haar Bring me down. Berget Lewis haalt weer uit met Zwart wit (Frank Boeijen groep) en Nikki rockt met Peter Beense op Paradise by the dashboard light van Meatloaf.

In de video zingt Nikki het nummer van Zing met me mee Gerard Joling.

Meer over:

Reageren