Zappen met Sinterklaas

Pakjesavond is de dag van Sinterklaas. Je hoeft de TV maar aan te zetten als je een beetje sfeer mist. De goedheiligman is op bijna elke zender te vinden.

Wie niet kan wachten op Sinterklaas tot vanavond pakjesavond, hoeft alleen maar de tv aan te zetten om de goedheiligman de hele dag te kunnen volgen.

's Morgens
Zo doet de Sint ’s morgens om 7.05 uur op Ned. 3 Sesamstraat aan voor zijn jaarlijkse bezoekje. Meteen daarna is het ruim baan voor Dieuwertje Blok en een marathonuitzending van het Sinterklaasjournaal.

Ook dit jaar ging er tijdens de intocht weer het nodige mis. Maar ook toen de Sint eenmaal in Nederland was, verliepen de zaken niet als gepland.

's Middags
Dieuwertje is er om 13.20 uur met het Sinterklaasjournaal jaaroverzicht, waarin de hoogtepunten van de journaals nog eens voorbijkomen. Vanaf 14.25 uur laat de Sint zich van zijn sportieve kant zien in Z@appSport Sinterklaas. Om 15.30 uur wordt op Nederland 3 de jeugdfilm Waar is het Paard van Sinterklaas uitgezonden.

Maar de Sint is ook alomtegenwoordig bij RTL 4. Vanaf 13.40 uur verschijnt hij in de laatste afleveringen van De club van Sinterklaas & Paniek in de Confettifabriek. Als de Sint die crisis het hoofd heeft geboden, is het om 14.55 uur tijd voor een muzikaal feestje met een registratie van de hoogtepunten van het Club van Sinterklaasfeest.

Naast de Sint treden klinkende namen als Coole Piet Diego, Nick & Simon en Ralf Mackenbach op. En na dit alles is het heerlijk avondje toch echt gekomen en speelt hij de hoofdrol op alle daken en in alle huiskamers van Nederland.

Reageren