Zeg ’ns Frááánce

25 Mei 2009 11:55 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In deze laatste aflevering van Zeg 'ns Aaa reist de familie Van der Ploeg naar dr. Lydie in Frankrijk. Daar woont ze met haar echtgenoot Hans Lansberg sinds zoon Gert-Jan de artsenpraktijk heeft overgenomen. Zonder de bemoeizuchtige doktersassistente en huishoudster Mien Dobbelsteen (Carry Tefsen) is er natuurlijk weinig te beleven in Frankrijk en dus reist zij gewoon mee.

Haar moeder, beter bekend als Ma (Coby Timp), past ondertussen op het huis. Ma Dobbelsteen is eerder al eens weggelopen uit het verzorgingshuis, dus gaat dat wel goed?

Onduidelijk
Na twaalf afleveringen stopt het herboren Zeg 'ns Aaa weer, ondanks de populariteit. Het is nog onduidelijk of de serie terugkomt, maar als het aan Carry Tefsen ligt, komt er absoluut een nieuw seizoen. Volgens haar is het logisch dat RTL 4 de serie na dertien jaar terug op tv heeft gebracht.

"Gesukkel in de keuken…"
"Ik bespeur een grote behoefte aan gewone, typisch Nederlandse dingen van vroeger", zegt ze in het AD. "Gesukkel in de keuken met een appeltaart. Met een ontbijtboel die moet worden afgeruimd." Nou, laat dat maar met een gerust hart aan 'haar' Mien over.

Meer over