Zelf meespelen in soap Malaika

19 maart 2013 15:55 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Maandag start RTL 5 met de nieuwe soap Malaika. Via een ludieke actie kunnen kijkers een gastrol als verpleger in de soap winnen.

De kijker maakt kans om een gastrol als verpleger of verpleegster te winnen in de nieuwe RTL 5-soap Malaika. Speel een scène uit de soap na en stuur deze voor 2 april op naar Malaika.nl. De winnaar is dit seizoen nog in de soap te zien. De complete uitleg staat op malaika.nl.

Zorgcentrum Malaika

De soap Malaika speelt zich af op en rond het gelijknamige zorgcentrum Malaika. In het zorgcentrum lopen Zoë (Nina van Koppen), Robin (Tim Linde) en Anna (Liza Sips) stage. De soap gaat over hun leven, problemen en onderlinge romances. Maar de ervaren collega’s die bij Malaika werken, blijven ook niet gespaard: Vreemdgaan, diefstal en een zorgmedewerkster die zelf zorg nodig heeft zijn thema’s die voorbij zullen komen.

Samenwerking tussen RTL 5 en de zorg

De soap is een samenwerking tussen RTL 5 en verschillende zorginstanties. Het verhaal van de soap is bedacht door mensen uit de zorg en berust op (aangedikte) waargebeurde verhalen. Het doel van de zender is om de kijker te boeien met een pakkende serie, maar de zender wil tevens jongeren enthousiast maken voor werk in de zorg.

Meer over