Zijn Amanda, Tamara en Alexander niet meer Obese?

Wendy van Dijk gaat vanavond in Obese: Hoe Is Het Nu Met? weer op bezoek bij drie oud-kandidaten: Amanda, Tamara en Alexander.

De eerste die verblijd wordt met een bezoekje is Amanda, zij was met haar 25 jaar de jongste van allemaal. Amanda woog 138 kilo en viel af tot 78 kilo.

Een half jaar later is haar leven 180 graden gedraaid; van een onzekere, ongelukkige vrouw is ze veranderd in een zelfverzekerde, slanke dame die ook nog eens dolverliefd is.

Tamara

Met Tamara liep het minder goed af. De 30-jarige moeder woog 163 kilo toen ze zich aanmeldde bij Obese en was vastbesloten nu eindelijk af te vallen.

Maar helaas voor de ex-schipper was zij de enige die het Obese-traject van 300 dagen niet afmaakte. Het lichaam van Tamara kon de afvalrace niet aan. Nu probeert ze de draad van het afvallen toch weer op te pakken.

Alexander

Alexander woog ooit 202 kilo en zat voornamelijk alleen thuis. Maar die tijd is geweest. Alexander viel geweldig af en liet afgelopen januari 6 kilo aan overtollig vel weg­halen. Nu is hij de man die hij graag wilde zijn.

Hij vroeg prompt zijn vriendin en oud-Obese kandidaat Katelijn ten huwelijk. Wendy gaat mee om te shoppen voor een bruidsjurk.

Meer over:

Reageren