Zijn Josje en Levi een koppel?

Josje heeft een nieuwe vlam. Althans, als we Wilma Nanninga mogen geloven. Zij schrijft op de Privépagina van de Telegraaf dat de K3-zangeres smoorverliefd zou zijn op Levi van Kempen.

Levi, vooral bekend van zijn gastrol als Lars en vaste rol als Junior Couwenberg in de soap Onderweg Naar Morgen, en Josje komen elkaar zo nu en dan tegen bij Studio 100.

Leuke dingen
Levi heeft namelijk een rol weten te bemachtigen in de nieuwe Mega Mindy-film. Mega Mindy en K3 zijn beide ondergebracht bij Studio 100, waardoor ze elkaar regelmatig tegen het lijf lopen.

Of er tussen de twee ook echt iets bloeit, is nog maar de vraag. Het management van de 22-jarige Van Kempen laat weten dat de twee 'allerlei leuke dingen doen', maar dat er geen sprake is van een relatie.

Ook Josje ontkent een eventueel samenzijn: maandag vertelde ze nog in de gratis krant Metro dat ze de ware nog niet heeft gevonden. Op de vraag of de blonde zangeres al een Vlaming aan de haak had geslagen, antwoordde ze: "Nee. En ook geen Nederlander."

Autobiografie
Josje werd op 3 oktober 2009 door een jury, het publiek en Karen en Kristel gekozen om de nieuwe zangeres van K3 te worden. Al vanaf het eerste optreden ging het gerucht dat de blondine niet goed in de groep zou liggen, maar dat werd in het interview in Metro definitief ontkend.

Kathleen Aerts, de originele K3-zangeres, maakte op 23 maart 2009 bekend te stoppen bij de meidenband en solo verder te gaan. Haar solo-album Kathleen In Symfonie bereikte de 21e plaats in de Vlaamse Ultratop 50. In oktober 2009 verscheen haar autobiografische boek, Mijn Leven Als K1.

Reageren