Zing eens mee met Ali B.

Ali B. doet goede zaken. De 30-jarige rapper treedt op met gasten uit zijn programma Ali B. op volle toeren en laat zijn opdrachtgevers daarvoor flink in de buidel tasten. 

Ali B. heeft veel succes bij de Tros met zijn serie Ali B. op volle toeren. Hierin laat de rapper gelouterde Nederlandse artiesten hun grootste hits van weleer zingen en brengt hij zijn eigen versie van de gouwe ouwen ten gehore. Vorig jaar leverde het veelbekeken programma hem een eervolle vermelding op bij de uitreiking van de Zilveren Nipkowschijf. 

Spotprijsje

Sindskort probeert Ali B. de formule ook te gelde te maken in het schabbelcircuit. Voor het luttele bedrag van 14.950 euro (exclusief Buma-rechten en BTW) kun je hem boeken voor een optreden met twee zogeheten Gouden Ster-artiesten. De show duurt 75 minuten, je krijgt er gratis een liveband bij en je kunt een keuze maken uit de volgende ‘oldies’: Dennie Christian (Rosamunde), Armand (Ben ik te min), Imca Marina (Viva España), Anneke Grönloh (Brandend zand), Bonnie St. Claire (Bonnie kom je buiten spelen), Ben Cramer (De clown), Ronnie Tober (Rozen voor Sandra) en Margriet Eshuis (House for sale).

Wereldsterren

Wil je een Platina Ster (George Baker, Corrie Konings, Lenny Kuhr) of, nog gekker, een Wereld Ster (Willeke Albert, Rob de Nijs, Liesbeth List) op je feestje dan ben je 2000 euro meer kwijt. Deze wereldberoemde BN’ers zijn blijkbaar duurder in het gebruik. Een tape-act van Ali B. op volle toeren valt overigens een stuk voordeliger uit: 5.750 euro (ook exclusief) voor een voorstelling van 45 minuten met de rapkoning van Almere en ingeblikte liedjes van zijn gasten uit de afgelopen twee seizoenen. Voor meer informatie: www.easybookings.nl 

Reageren