Zing lekker mee met de Musical Sing-a-Long 2013

Schraap de keel, haal diep adem en gooi het eruit, want het is weer de hoogste tijd voor de afsluiter van de Uitmarkt: de AVRO Musical Sing-a-Long.

Voor de liefhebbers van musicals is ’t het leukste uitje van het jaar: de Musical Sing-a-Long op het Museumplein in de hoofdstad. Het is de jaarlijkse afsluiting van de Uitmarkt, de opening van het nieuwe culturele seizoen.

Frits Sissing en Kim-Lian van der Meij

Net als vorig jaar presenteren Frits Sissing en Kim-Lian van der Meij (foto) het meezingspektakel en zendt de AVRO het uit. Musicalsterren geven op het podium het goede voorbeeld.

Ze vertolken liedjes uit nationale en inter­nationale musicals, zoals Sonneveld, Zij Gelooft in Mij, Soldaat van Oranje, Flashdance, Grease, Sister Act en Jersey Boys, over Frankie Valli & The Four Seasons met René van Kooten in de hoofdrol.

Musicalduet

­Tussen de nummers door onthullen Frits en Kim-Lian wat het Nederlandse publiek het mooiste musicalduet aller tijden vindt. De tienduizenden toeschouwers op het Museumplein zullen naar hartenlust meezingen met de songs.

Het staat u natuurlijk vrij om thuis op de bank ook een duit in het zakje te doen.

Reageren