Zomercliff van GTST komt eraan

1 juni 2010 12:19 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Bijna is het zover: de altijd veelbesproken zomercliff van de RTL 4-soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden nadert. Mysteries worden opgelost, liefdes verklaard en doodsbedreigingen geuit. Vrijdagavond 2 juli is het zover.

Danny en Bing worden verlost van een periode van onzekerheid: het moment dat Sjors gaat bevallen komt naderbij, en de drie zullen eindelijk weten wie de vader is.

Sjors heeft tijd voor zichzelf nodig en zoekt haar broer Jack op. Ze treft echter niet Jack aan op zijn eigen boot, maar Lorena. Lorena bekent te worden gechanteerd door Devano.

Net op het moment dat Sjors weer wil vertrekken, breken haar vliezen.

Onder schot
Sjors en Lorena merken opeens dat de boot vrij op het meer ronddobbert en dat zij niet de enigen zijn op het vaartuig. Terwijl Sjors haar hevige weeën probeert te onderdrukken, worden zij en Lorena onder schot gehouden.

Danny en Bing voelen nattigheid en haasten zich met Jack in een speedboot naar de afgedreven boot. Ze schrikken van wat ze daar aantreffen.

Coma
Op het moment dat Isabella nadenkt over een eventueel voogdijschap van Ludo over haar dochter Amy, gebeurt er iets vreselijks. Isabella raakt in een coma. Ludo is bang dat het voogdijschap aan zijn neus voorbij gaat...

Aanzoek
Om Charlie zijn onvoorwaardelijke liefde te bewijzen, vraagt Rik haar ten huwelijk. Zal Charlie op zijn aanzoek ingaan?

De komst van Rutger laat de hoop op een nieuwe liefde van Laura in leven. Ze beweert niet in hem geïnteresseerd te zijn, maar kan Rutger haar overtuigen?

Meer over