Zooo 30!

Dertigers zijn ondankbare wezens. Ze hebben geld, een huis, een goeie baan, een leuke vriend(in) en gaan regelmatig op vakantie. Alle ingrediënten voor een gelukkig, bevredigend bestaan, zou je zo denken. Toch is niets minder waar.

Dertigers (de problemen schijnen zich zelfs al voor te doen vanaf het 25ste levensjaar) worstelen met zichzelf en hun leven. Ze hebben teveel keuzes, ze vragen zich af of ze het wel goed doen en of het gras toch niet groener is aan de overkant. De problemen zijn zelfs zo ernstig dat Nienke Wijnants vorig jaar op het onderwerp promoveerde en er het boek Het dertigersdilemma over schreef.

Slachtoffers
Nienke komt vanavond langs om uit te leggen waar de schoen wringt. Het presentatieduo Chantal Janzen en Ruben Nicolai (beiden de dertig gepasseerd) praat met slachtoffers van het dilemma, zoals daar zijn Victoria Koblenko (28), Edsilia Rombley (31), Remco Velthuis (35), Arie Boomsma (35) en Gerard Ekdom (31).

Kwestie
Zij discussiëren over de kwestie, onderwerpen zich aan testjes en krijgen tips en tricks om de dertig heelhuids door te komen.

Extra:
- Terug naar alle Kijktips >>
- Meer tv-nieuws op de Artikelenpagina >>

Reageren