Zorro's bekend

Afgelopen weekend zijn tijdens de AVRO Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt de elf finalisten ontmaskerd van het tv-programama Op zoek naar Zorro.

De ontmaskering was live op tv te zien en trok 1,4 miljoen kijkers.

Ruud, Kelvin, Sandor, Dennis de G, Jeroen, Roman, Dennis ten V, Tommie, Marijn, Samuel en Mischa gaan de strijd met elkaar aan.

"Het talent is bijzonder hoog dit jaar en een groot aantal Zorro’s is nog niet eerder in aanraking geweest met musicals. Zo doen er een leraar Nederlands en een hardrockmuzikant mee", zo schrijft de AVRO. Enkele andere kandidaten zijn bekende acteurs, waaronder GTST-acteur Roman van der Werff en musicalacteur Tommie Christiaan.

Programma
De elf potentiële Zorro’s hebben al het nodige achter de rug. Dat is einde dit jaar terug zien in de eerste uitzending van Op Zoek Naar Zorro. Daarin wordt een overzicht gegeven van het concert, de workshops, de audities en alle spanningen voor en achter de schermen op weg naar de eerste live show.

Op dit moment maken de heren zich op voor een periode waarin ze naast hun eigen werkzaamheden zang en dansles krijgen en zich voorbereiden op wat gaat komen.

Reageren