Zwanger! Nikkie Plessen een maatje groter

12 Februari 2010 12:12 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Dat ze een maatje groter is geworden, kan ze accepteren, maar na haar zwangerschap wil ze zo snel mogelijk haar oude figuur terug. De 24-jarige blondine is daarom nu nog in de sportschool te vinden.

Presentatrice Nikkie Plessen is inmiddels meer dan vijf maanden zwanger van haar eerste kindje, samen met haar vriend Ruben Bontekoe. Nikkie, bekend van Onderweg Naar Morgen en als presentatrice bij TMF en RTL5, heeft al zes jaar een relatie met toekomstig vader en miljonair Ruben Bontekoe (40). In december vorig jaar werd bekend dat ze drie maanden in verwachting was.

Opluchting
Het was niet zeker of een zwangerschap voor Nikkie ├╝berhaupt mogelijk zou zijn, zo zei ze begin december in RTL Boulevard: "Ik ben vroeger geopereerd en toen is er een eierstok verwijderd. Het functioneren van de ander bleef onduidelijk."

Rustig aan!
Tot nu toe is Nikkies zwangerschap rustig verlopen, maar rustig aan doet ze het zelf niet. Ze is bijvoorbeeld druk aan het schilderen geweest: "Alleen het inademen van die verflucht is niet zo goed, dus dat moet misschien met een kapje op ofzo."

Tijdens haar zwangerschap mag het allemaal een maatje groter, maar Nikkie sport nog steeds. Ze hoopt ondanks haar zwangerschap fit te blijven: "Niet obsessief in die zin dat ik aan het rennen en zweten ben, want dat mag gewoon niet. Maar ik ga wel wandelen.

Het is toch lekker als je na je zwangerschap snel weer je oude figuur terug hebt."

Naam-crisis

Nikkie zegt nog erg te twijfelen aan de naam: "We liggen soms niet op een lijn wat betreft de naam. Het moet in elk land lekker uit te spreken zijn. En het moet lekker vlot zijn, en lekker jong en lekker leuk. Maar ja, iedereen verstaat daar toch wat anders onder."

Of het stel een jongen of een meisje verwacht, is nog onbekend.

Monogaam?

Vorig jaar augustus kwam de presentatrice nog in het nieuws door een slippertje tijdens de opnames van het RTL5-programma Ibiza 24-7.

Aanvankelijk ontkende Nikkie dat ze het bed de cameraman had gedeeld. Later gaf ze op haar Hyves echter aan een open relatie te hebben, waarin het 'toegestaan' is om seks te hebben met andere mannen.

Nikkie uitte al eerder haar twijfels over monogamie: "Ik heb er een dubbel gevoel over. Ik denk dat je, als je lang samen bent, dingen voor lief neemt. En dan kan het best gebeuren dat je verliefd wordt op een ander."

Meer over