Zwangere Ellen Pompeo blijft

De makers dachten eindelijk een slimme oplossing te hebben gevonden voor de afwezigheid van de zwangere hoofdrolspeelster Ellen Pompeo (Meredith). De 'Grey' in Grey's anatomy zou een tijdje de hort opgaan, maar deze toch wat onverwachte plotwending blijkt uiteindelijk toch niet nodig te zijn.

Ellen keerde na haar bevalling (ze werd op 15 september moeder van een dochter, Stella Luna) namelijk weer zo snel erug op de set van Grey's anatomy dat haar personage gewoon kan aanblijven in het Seattle Grace Hospital.

Vooruitgefilmd
Dit is mogelijk omdat Ellen in de eerste maanden van haar zwangerschap een hoop scènes vooruit heeft gefilmd. Hierdoor lijkt het (voor de kijker) alsof Meredith nooit is weggeweest, terwijl dit natuurlijk wel een periode het geval was.

Respect
Maar omdat de 39-jarige actrice slechts drie(!) weken naar haar bevalling alweer haar witte doktersjas heeft aangetrokken, zal de kijker helemaal niets merken van het feit dat Ellen ooit zwanger is geweest. Zo kort na een bevalling alweer volop aan het werk. Wij zeggen: respect, Ellen.

Net 5
Vanavond is weer een nieuwe aflevering van Grey's te zien (om 20.30 uur) op Net 5.

Reageren