Zware start voor Wie Is de Reisleider

In de eerste aflevering van Wie Is De Reisleider?, op donderdag 6 januari aanstaande, wordt deelnemers Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder meteen het vuur aan de schenen gelegd in hun job als reisleider.

De vier presentatoren hebben hun handen vol aan de veeleisende vakantiegangers, maar halen alles uit de kast om de reis tot een succes te maken. Gaat het hen lukken?

Onervaren
Eddy komt na een vermoeiende nachtvlucht aan in Zuid-Afrika. Zijn gasten twijfelen aan zijn tourguide-capaciteiten omdat hij weinig van het land weet en nogal onrustig overkomt.

Zijn collega-reisleider Dennis heeft ook al te maken met opstartproblemen. Bij aankomst in Costa Rica zijn de wegen weggespoeld door flinke regen, maar Dennis besluit de bus om te toveren tot een rijdende nachtclub en feest zich langs de omleidingen.

Voor Rick is het wegkomen van een dichtgesneeuwd Schiphol al een hele uitdaging, Thailand is nog lang niet in zicht voor 'zijn' gezinnen met kinderen.

Bridget vertrekt naar Jordanië met een groep singles. Zij staat op de luchthaven direct voor een dilemma wanneer een passagier zoek is. Eenmaal in het vliegtuig is er geen tijd om op adem te komen, want een ziek groepslid zet het hele toestel op zijn kop.

Wie Is De Reisleider? is vanaf donderdag 6 januari 2011 tussen 21.30 uur en 22.30 uur te zien op RTL 5. HH: vanaf zondag 9 januari, tussen 17.40 uur en 18.35 uur.

Reageren