3 tips om op een leuke manier wat bij te verdienen

30 augustus 2023 10:24 | partnerbijdrage | Door In samenwerking met onze partners

© partnerbijdrage

Ben je bezig met een drukke studie of wil je naast het werk dat je doet nog wat extra geld bij elkaar sparen? Dat kan nogal lastig zijn, aangezien je waarschijnlijk weinig tijd overhoudt. Daarnaast neemt je studie of je werk al een hoop tijd in beslag en wil je ook nog een beetje kunnen ontspannen en wat leuke dingen kunnen doen. Gelukkig is er een manier om leuke dingen te doen en toch wat geld bij te kunnen verdienen. Hoe je dat kunt doen? Dat vertellen we je in dit artikel!

Geld verdienen door spelletjes te spelen 

Speel jij graag spelletjes op je telefoon of computer als je tussendoor even tijd hebt? Dan kun je dit ook gebruiken om geld te verdienen. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn: geld verdienen met spelletjes, maar het is echt mogelijk. Er zijn websites waar jij je aan kunt melden om geld te kunnen verdienen met het spelen van kaartspellen en biljart. Je kunt al gauw tussen de 80 cent en 11 euro per gewonnen spel verdienen op dit soort websites. Zorg wel dat je zeker weet dat jij je aanmeldt op betrouwbare websites, want er zitten vast en zeker ook oplichters tussen. Zoek websites die je tegenkomt even snel op via Google, dan weet je snel genoeg of ze betrouwbaar zijn of niet. Wil je meteen beginnen? Dan raden wij je de website van EazeGames aan. 

Streamen op Twitch of YouTube 

Speel je graag wat serieuzere games, in plaats van alleen maar telefoonspelletjes tussendoor? Dan kun je ook geld gaan verdienen door te streamen op Twitch of YouTube. Je streamt dan gewoon jouw gameplay en commentaar en gaat in gesprek met mensen in de chat die naar jouw stream kijken. Als dit goed loopt en je uiteindelijk veel volgers hebt, kun je wel rond de 1000 euro per maand verdienen met het streamen. Dit zijn vooral opbrengsten van advertenties die voor jouw stream of onder jouw stream worden getoond, maar het kunnen ook donaties zijn van volgers of abonnementskosten voor jouw kanaal. Hou je dus heel erg van gamen en besteed je een groot deel van je vrije tijd hieraan? Dan kun je er zelfs nog geld mee verdienen!

Geld verdienen met je hobby

Er is altijd wel een manier waarop je geld zou kunnen verdienen met jouw hobby. Als je bijvoorbeeld creatief bent, kun je zelfgemaakte producten verkopen. Ligt daar ook nog eens je passie, dan is dat helemaal mooi meegenomen.

 

Meer over