4x de beste telefoons om films op te kijken

2 april 2022 11:54 | partnerbijdrage | Door In samenwerking met onze partners

© Pixabay

Tegenwoordig kunnen we alles met onze telefoon: appen, snappen en onze favo films en series kijken, waar en wanneer we maar willen. En steeds meer mensen kijken liever een filmpje op hun telefoon dan wanneer ze de televisie moeten opstarten. 

Maar om hier van te kunnen genieten moet je wel een beetje een goede smartphone hebben. Daarom zetten wij hieronder de vier beste telefoons op een rij waar je prima een film op kunt kijken.

Voorbeiding

Voordat je een filmpje kunt kijken op jouw telefoon, moet je natuurlijk wel eerst de apps downloaden. Wil je urenlang Netflixen? Of wil je die ene serie terugkijken op Videoland? Download daarom eerst de apps die jij wil gaan gebruiken. En een smartphonehoesje is ook wel prettig. Zo bestaan er smartphonehoesjes die je als standaard kunt gebruiken: zo hoef je jouw telefoon niet urenlang vast te houden. Bovendien is een oplader bij de hand ook wel een goed idee, voor het geval jouw telefoon je in de steek laat.

1. iPhone 13

Met zijn 6,1-inchscherm en het scherpe beeld is het een pretje om een film te kijken op een iPhone 13. Bovendien kan dit scherm dankzij Ceramic Shield wel wat hebben, maar het is altijd aan te raden om een screenprotector te nemen. Hierdoor bescherm jij jouw telefoon zo goed mogelijk, ook wanneer jij buiten de deur jouw telefoon gebruikt. Daarnaast ondersteunt deze telefoon 5G, waardoor je overal razendsnel internet hebt. Vooral als je veel reist met het openbaar vervoer is dat erg prettig.

2. Samsung A52

Tegen de beeldkwaliteit van de Samsung A52 kunnen we ‘u’ zeggen. Deze telefoon is namelijk voorzien van een AMOLED-scherm van 6,5 inch groot, dat een helder en kleurrijk beeld toont. En het fijne is dat deze telefoon een audioaansluiting heeft. Hierdoor kun jij ongestoord de film en serie kijken, zonder dat andere mensen moeten meegenieten.

3. Google Pixel 6

Telefoonliefhebbers zijn lovend over de Google Pixel-serie. En zo ook over de Google Pixel 6. Ook deze telefoon staat bekend om zijn heldere beeldkwaliteit. Zo heeft de telefoon een scherm van 6,4 inch en wordt het beeld negentig keer per seconde vernieuwd. Hierdoor is de kans op een traag beeld nihil. En dat is erg prettig, vooral als je een spannende film of serie aan het kijken bent.

4. Xiaomi 11 Pro

Een film kijken met de Xiaomi 11 Pro wordt genieten geblazen. Dit omdat het een groot scherm heeft van wel 6,67 inch. Zo weet je zeker dat je geen details mist. Bovendien komt er uit deze telefoon een goed geluid, zodat je niet per se jouw koptelefoon hoeft te gebruiken. 

 

Meer over