De beste cadeaus voor filmliefhebbers

26 september 2022 15:11 | partnerbijdrage | Door In samenwerking met onze partners

© Pexels

Iedereen houdt van een goede film, maar er zijn zeker mensen die ECHT van een goede film houden. Het maakt deze Nederlanders niet uit of het actie, sci-fi, komedie, drama of iets daartussenin is. Als je een cinefiel op je lijstje voor een kerstcadeau hebt staan, zijn er dan ook tal van slimme, grappige en geweldige cadeaus waar ze dol op zouden zijn. 

 

Vandaag de dag zijn er namelijk allerlei cadeaus gemaakt die gebaseerd zijn op basis van een film. Wil je weten wat de beste voorbeelden hiervan zijn? Lees snel door! 

Sokken 

Er zijn altijd subtiele manieren om je favoriete films te vertegenwoordigen, en deze sokken passen daar perfect bij. Deze superzachte sokken verbeelden beroemde films zoals Titanic en Harry Potter in verschillende maten. Ze voelen geweldig aan bij vrijwel elke temperatuur en mensen zullen ze zeker een paar complimenten geven als ze hun favoriete film erop zien.

Marvel glazenset

Een lekker verfrissend drankje of een borrel voor volwassenen is altijd genieten terwijl je lekker aan het relaxen bent en thuis een film kijkt. Voeg een beetje superheldenflair toe aan de ervaring met deze bril met logo's van je favoriete Marvel-helden. Deze worden geleverd in sets van twee en hebben opties zoals Thor, Captain America, Spider-Man en meer. 

Krasposter met 100 films

“Oh je hebt het (voeg een film toe) nog niet gezien? Doe dat dan snel!" Iedereen met een geliefde filmliefhebber heeft dit meer dan eens gehoord. Nu kunnen ze dit daadwerkelijk doen met de 100 Movies Scratch-Off Poster. Met deze poster kunnen ze namelijk enkele van de beste films afkrabben als ze ze hebben gezien, terwijl ze tegelijkertijd ook films kunnen zien die ze nog niet eerder hebben gezien.

Magnetronbestendige popcorn popper

Sommige mensen houden van popcornzakken die in de magnetron kunnen, maar met popcornpitten kun je groot inkopen en precies bepalen welke ingrediënten in je popcornkom gaan. Met deze magnetronbestendige popcorn popper is het super eenvoudig om je favoriete pitten erin te gieten en ze direct in de magnetron te laten knallen. Je hoeft maar een paar minuten te wachten en de popcorn is klaar om te gaan! 

Oscarmetrics: The Math Behind the Biggest Night in Hollywood – Ben Zauzmer

Als je iemand wilt helpen om vaker zijn Oscar-pool te winnen, schenk hem dan dit boek. Oscarmetrics: The Math Behind the Biggest Night in Hollywood is namelijk een leuk statistisch kijkje in de Oscars. Met dit boek in de hand kan iedereen zijn Oscar-voorspellingen doen. Of lees op zijn minst een leuke lezing en denk dat ze hun Oscar-voorspellingen zullen waarmaken. Een leuk kado voor hem en haar! 

Optoma Home Theatre Projector

Voor sommigen is een goede tv voldoende voor hun filmkijkactiviteiten. Voor degenen die een bioscoopbezoek zo goed mogelijk willen nabootsen, is er echter de Optoma Home Theater Projector. Deze 1080p-projector met 4k-ingang geeft je het gevoel dat je in je plaatselijke theater zit, alleen zonder de menigte en drukte. Bovendien hoef je helemaal niet eens je deur uit te gaan met dit product.

Meer over