De leukste spelletjes voor op je smartphone

11 september 2023 14:11 | partnerbijdrage | Door In samenwerking met onze partners

© Pexels

Zit jij regelmatig op de bank lekker ontspannen televisie te kijken, maar vind je het ook weleens lekker om tegelijkertijd een spelletje te spelen op je telefoon? Dat kan! Niet alleen wanneer je rustig op de bank zit, maar ook wanneer je bijvoorbeeld in de bus of trein zit naar school of werk. Dus kun jij wel wat leuke ideeën gebruiken, dan zit je hier goed!

Wel is het natuurlijk verstandig niet naar een film of serie te kijken waarbij je de volledige aandacht nodig hebt, maar wat je op de achtergrond prima mee kunt kijken. GTST is hiervan een goed voorbeeld natuurlijk. Omdat er zo ontzettend veel leuke spelletjes zijn die je op je telefoon kunt doen en de kans groot is dat je na een tijdje te hebben gescrold, ook alle socialmedia berichten wel hebt gezien, hebben wij een aantal leuke spelletjes voor je, waarmee je je gegarandeerd vermaakt.

Puzzelen

Bij puzzelen denken we natuurlijk vaak aan een woordzoeker of kruiswoordpuzzel. Dat kan uiteraard ook, maar er zijn spelletjes die vele malen leuker en ook uitdagender zijn dan dat! Dus als je houdt van spelletjes waarbij je hersenen flink aan het werk worden gezet, dan zijn puzzelspellen perfect voor jou. Een echte aanrader is het spel ‘Candy Crush Saga’. Dit kleurrijke en verslavende spel zorgt ervoor dat je telkens weer wilt blijven spelen. Combineer snoepjes en behaal zoveel mogelijk punten in zo min mogelijk zetten. Omdat er inmiddels ruim duizend levels zijn, duurt het wel even voordat je dit spel hebt weten uit te spelen kunnen we je verzekeren.

Kaartspellen

Kaartspellen doen het altijd ontzettend goed. Een van de populairste is misschien wel Blackjack of poker. Het leuke aan deze spellen is dat je ze niet alleen voor het plezier kunt spelen, maar ook voor geld. In het beste online casino nederland kun je namelijk met een relatief lage inzet, een leuk bedrag winnen wanneer je bijvoorbeeld meedoet aan een pokertoernooi en deze wint. Wel is het belangrijk dat je goed kijkt of de site waar je op speelt betrouwbaar is, zodat je ook zeker weet dat je bij winst netjes wordt uitbetaald. Speel daarnaast nooit met meer geld dan je kunt missen, aangezien je altijd een risico loopt om je inleg of een deel ervan te verliezen.

Strategische spelletjes

Ben je een echte gamer, dan vind je strategische spelletjes waarschijnlijk ook ontzettend leuk! Neem bijvoorbeeld het spel ‘Clash of Clans’. Hier bouw je je eigen dorp en verzamel je troepen om het op te nemen tegen andere spelers. Het leuke aan dit spel, is dat je het volledig gratis kunt spelen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid tot betaalde functies om alles net even wat sneller te laten verlopen, maar dit is in de basis dus absoluut niet noodzakelijk. Naast Clash of Clans zijn er natuurlijk nog tal van andere leuke spellen, aangezien dit spel ‘nooit’ klaar is, is het misschien niet helemaal geschikt voor iedereen. Blader daarom eens rustig door je App- of playstore zodat je kunt zien welke spellen er nog meer allemaal zijn.

Meer over