De tas die televisiesterren dragen

13 mei 2022 15:36 | partnerbijdrage | Door In samenwerking met onze partners

© Pexels

We kijken onze ogen uit als bekende Nederlanders of sterren uit het buitenland de rode loper betreden. En niet alleen hun uitstraling doet ertoe. We loeren naar wat ze aan hebben én wat ze dragen. Dragen? Daarmee bedoelen we natuurlijk: welke tas ze bij zich hebben.

Op de rode loper is dat voor de dames vaak een clutch, een kleine tas waar vermoedelijk een bankpas en een lipstick in verstopt zitten. Met hoogstens de autosleutels. Misschien ook wel van de auto van manlief of vriend, want de mannelijke wederhelft heeft vaak geen tas bij zich en we kunnen het ons niet voorstellen dat ze die sleutels in hun broekzak hebben zitten. Dat is geen gezicht. 

Tot zover de clutch op de rode loper. Wat zouden die sterren nu dagelijks met zich meedragen als het om een tas gaat? In ieder geval een tas van een goed merk. Een kwaliteitsmerk dat tassen creëert van een hoogwaardig materiaal zoals Italiaans leer. Natuurlijk voorzien van optimaal design.

Schoenen en tassen van Valentino

Zo’n tas van Italiaans leer is bijvoorbeeld een Valentino. Het merk, inderdaad uit Italië, is ontwikkeld door vader Valentino die startte met het creëren van fraaie leren schoenen. Toen zijn zoon het bedrijf overnam nam hij niet alleen het schoenmakerambacht over, maar startte ook met het maken van Valentino tassen.

Het zijn authentieke Italiaanse tassen. Stoer, sexy en sophisticated. Dan snap je wel wat er wordt bedoeld. Daar kunnen die sterren overigens prima mee in het openbaar gezien worden. Want de paparazzi ligt overal op de loer.

Shabbies tassen zijn sportief en elegant

Gaan de BN’ers nu voor een Nederlands tassenmerk dat er toedoet, dan zou het zomaar kunnen dat ze kiezen voor een tas van het merk Shabbies. Jij denkt nu misschien: dat zijn toch laarzen? Dat klopt. Het merk is een afgeleide van het bekende schoenenmerk Fred de la Bretoniere die onder de naam Shabbies een succesvolle laarzencollectie creëerde. Nu is er ook een tassencollectie onder dezelfde naam: Shabbies. Prachtig ontworpen tassen die vrouwelijk aandoen en qua ontwerp het midden houden tussen sportief en elegant. Een mooie mix.

Tote bag past prima bij vrijetijdsoutfit 

Rest ons nog de tote bag te noemen. Dit was oorspronkelijk een tas voor zeelieden, die er van alles in met zich meesjouwden als ze voor maanden de zee opgingen. Het zijn daarom ruime tassen die zowel sportief als chique gedragen kunnen worden. Die eerste zijn vaak van canvas gemaakt, zoals ze ook oorspronkelijk zijn bedoeld.

De chique exemplaren zijn veelal gemaakt van leer en hebben dus direct een andere uitstraling. Wat blijft is de enorme ruimte in zo’n tas en de lange handvaten waarmee je de tas gemakkelijk over je schouder kunt dragen. En dat doen al die bekende sterren dan ook. In hun vrijetijd weten ze heus wel hoe ze nog altijd stijlvol voor de dag kunnen komen, ook al dragen ze geen rodeloperjurk of een kostuum. In een jeans met een goed overhemd of bloesje, shinen ze nog altijd. Die tote bag past daar prima bij.

Meer over