Televisieprogramma met Martien Meiland zorgt voor run op goudkleurige tassen

25 april 2022 16:30 | partnerbijdrage | Door In samenwerking met onze partners

© Pexels

Het gebeurt vaker dan je denkt: je wordt beïnvloed door iets of - sterker nog - door iemand op tv. Vaak zie je diegene dan iets doen met iets en denk je: dat ziet er best handig uit. Zo heb je bijvoorbeeld Martien Meiland, de icoon van het moment. Er zijn een aantal dingen die hij doet die je misschien wat meer bijblijven dan andere momenten.

Als je de serie Chateau Meiland hebt gekeken, weet je waarschijnlijk wel waar wij het over hebben. Martien ziet er namelijk altijd uit om door een ringetje te halen, maar niet altijd zie je evenveel details.

De welbekende tas

Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dat je bijna altijd ziet dat Martien dezelfde tas bij zich heeft. Het is eigenlijk een soort schoudertas. Of dit een dames schoudertas is of niet, dat is onduidelijk. Wel oogt het als een tas die zowel man als vrouw kan hebben. Lijkt de tas je handig? Zoek dan een keer naar schoudertas dames zwart. Je zal ook wel andere kleuren tegenkomen maar daar moet je dan zelf op oordelen. 

Zijn er handige tassen?

Maar vergeet niet: omdat iets op tv er leuk en handig uitziet, betekent het niet per se dat dit ook zo is. Dat is hetzelfde als dat iets voor iemand anders heel goed werkt, terwijl dat voor jou niet niet zo hoeft te zijn. Er zijn natuurlijk zoveel andere opties die misschien wel beter zijn. 

Kijk maar eens naar een schoudertas. Deze is aardig ruim en er past ook redelijk wat in.Alleen misschien heb jij toch meer nodig of althans meer ruimte in je tas. Iedereen heeft een ander doel met een tas en andere dagelijkse bezigheden, waardoor je misschien meer ruimte nodig hebt. Een weekendtas is in dat geval misschien wat fijner. Je hebt ook gewoon een weekendtas heren die je dus als man gewoon kan gebruiken.

De tas die echter het meest comfortabel en makkelijk is, is toch wel de rugzak. Die draag je immers gewoon op je rug zonder enige problemen. Het maakt niet uit hoe zwaar het is, want je rug kan dit meestal makkelijk aan en het voelt wat comfortabeler. 

De rains rugzak is dan weer specifiek eentje die wij je aanraden. Hij is qua uiterlijk al veel aantrekkelijker, maar ook qua handigheid is hij beter. Hij heeft een goede sluiting dat je niet bang hoeft te zijn dat er iets uitvalt makkelijk. Ook heeft hij verschillende ritsen waardoor je kleine dingen makkelijk kan opbergen.

Ongetwijfeld zal deze ook wel eens ergens op tv in een serie zijn langsgekomen. Misschien niet per se dit merk, maar wel de soort en hetzelfde idee. Je hebt altijd wel diverse merken van een bepaald iets. Zo is dat bij deze dus ook zo. Als je hem langs ziet komen, zal je zeker meteen zien dat ie erg handig is. 

Meer over