Wonen als een ster

7 november 2022 15:53 | partnerbijdrage | Door In samenwerking met onze partners

© Pexels

Smul jij ook altijd van de verhalen over verhuizingen van bekende Nederlanders? Dan genoot je afgelopen jaar vast en zeker van de reportages over de nieuwe woning van Lucile Werner in Den Haag, het luxe stulpje van Maxime Meiland in Noordwijk en het riante huis van Elise Schaap. Goed voorbeeld doet volgen, dus wil jij ook wonen als een ster? Lees dan gauw verder!

Woning die luxe uitstraalt

Het bekijken van al die prachtige huizen van beroemdheden is inspirerend. Zij maken gebruik van professionele interieurstylisten en dat staat garant voor een schitterend resultaat. Maar hoe kun je leven als een miljonair als je een wat kleiner budget hebt? Gelukkig zijn er verschillende creatieve mogelijkheden om een luxe uitstraling te bereiken. We geven je een aantal tips om jouw droom waar te maken. Het geheim zit hem in de details!

Koop online voordelige kunstvoorwerpen

Doe rijke mensen na en schaf een fraai kunstwerk aan. Dit hoeft niet veel te kosten als je gaat winkelen bij een online kunstshop. Er zijn diverse leuke webshops waar je voor weinig geld ontzettend mooie en betaalbare kunst voor je rent house Eindhoven kunt kopen. Voorbeelden van websites met voordelige kunstobjecten zijn Exto, Exhibition A en Juniqe.

Kies voor gouden accenten

Goud geeft echt glans aan je interieur! Met accessoires, meubels en kunstobjecten die gouden accenten hebben, krijgt je woninginrichting eenvoudig en snel een upgrade. Hang bijvoorbeeld een spiegel met een gouden lijst op of kies voor stoelen met poten van goud. Overdrijf niet en ga voor twee of maximaal drie items per kamer. 

Shop goedkope vintage spulletjes

Via Marktplaats of Facebook Marketplace vind je unieke vintage spullen voor lage prijzen. Hiermee geef je de woonkamer, keuken of slaapkamer een luxe look. Het is ontzettend leuk om online naar leuke deals te speuren. Zo schaf je tweedehands items aan die nieuw vele malen duurder zouden zijn. Dit bespaart je een boel geld.

Voeg mooie planten toe

Een fraaie kamerplant doet ook wonderen voor je interieur. Een groot exemplaar in een stijlvolle bloembak  is een ware blikvanger en zorgt voor gezelligheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse geldboom? Ook een goudpalm, een bananenplant of een gatenplant geeft gauw extra sfeer aan elke kamer. 

Klassieke houten meubels

Miljonairs zetten vaak houten meubels met een klassieke look neer. Ze houden van antieke exemplaren en modern design meubilair van topontwerpers. Loop eens binnen bij een kringloopwinkel om voor een zacht prijsje een echte klassieker op de kop te tikken. Een alternatief is een bezoekje een budget woonwinkel, waar je voordelige imitaties vind van topdesign. 

Creëer unieke wanddecoratie

Doe net als een miljonair door een unieke wandversiering te maken. Hoe origineler, hoe beter. Denk bijvoorbeeld aan een fotobehang van eigen fotomateriaal of wandpanelen. Ook is het slim om je televisie te vermommen als schilderij, want een groot zwart vlak in je woonkamer is gewoon zonde. Tegenwoordig heb je gelukkig tv’s die niet van een echt schilderij te onderscheiden zijn!

Meer over