Wie-o-wie?

Al 800 mensen willen Victor Abeln opvolgen in First Dates

30 april 2024 15:07 | reality | Door Judith Regeling

© Annemieke van der Togt
Victor Abeln hoeft niet bang te zijn dat zijn plek als barman in First Dates lang leeg blijft. Binnen een halve dag zijn er al 800 aanmeldingen binnengekomen. "En elke minuut komen er nieuwe bij", aldus de omroep.

Maar wie-o-wie gaat het worden?

Victor Abeln in First Dates

Mocht je het nieuws nu helemaal gemist hebben, praten we je graag even bij. First Dates-barman Victor Abeln, die er al sinds de start van de datingshow bij is, kondigde maandag zijn exit aan. "Na meer dan 4000 dates en allemaal prachtige, ontroerende, grappige en emotioneel gesprekken aan dit barretje stop ik er voorlopig mee", gaf hij aan. 

Gelukkig niet vanwege een verdrietige reden of omdat hij er totáal geen zin meer in heeft, maar juist vanwege iets heel leuks. "Ik ga op wereldreis." Wel duurt dat nog even: in het seizoen 2024-2025 zal hij alle zenuwachtige kandidaten nog van een drankje voorzien.

Vervanger

Toch neemt BNNVARA geen enkel risico. De omroep besloot na zijn aankondiging direct de zoektocht naar zijn opvolger te openen. En daar bleek de Nederlandse bevolking wel oren naar te hebben. Binnen een halve dag ontving de omroep al meer dan 800 aanmeldingen "en elke minuut komen er nieuwe bij", aldus BNNVARA. 

Hoe de selectieprocedure na het invullen van een simpel formuliertje precies verloopt, blijft mysterieus. We zullen het dan ook vanzelf zien als Victors opvolger is gekozen! 

Meer over