Overzicht

Alle deelnemers van Winter Vol Liefde 2023 op een rijtje

19 april 2023 16:52 | reality | Door Judith Regeling

© RTL
Naast een nieuw seizoen B&B Vol Liefde trakteert RTL ons komend najaar ook op Winter Vol Liefde, een datingshow waarin wederom hardwerkende singles uit het buitenland op zoek gaan naar romantiek. Wij stellen de deelnemers hieronder aan je voor.

Het is te hopen dat Cupido ook hier raak schiet.

Lees ook: Welke koppels van B&B Vol Liefde zijn er anno 2023 nog samen? 

Winter Vol Liefde

In Winter Vol Liefde zien we singles terug die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen. Ze werken als skileraar, restauranthouder of husky slee-rijder ergens in een winters gebied, maar zouden dit leven graag willen delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Om dat voor elkaar te krijgen, stellen ze zich kwetsbaar op en verwelkomen ze diverse vrijgezellen uit Nederland. Dit in de hoop dat de ware daar tussenzit.

Wie doen er mee aan Winter Vol Liefde? 

De kandidaten stelden zich onlangs al één voor één voor. Heb je dat gemist? Bekijk hieronder dan een compleet overzicht.

Benjamin Willemsen

De eerste kandidaat van Winter Vol Liefde 2023 is de 26-jarige Benjamin. Hij woont en werkt in Zwitserland waar hij met veel plezier in een wintersportgebied gasten ontvangt en geniet van het goede leven. Hij heeft echter nog nooit een relatie gehad en nu veel van zijn leeftijdsgenoten gaan settelen, vindt hij het ook tijd worden zijn leven te delen. Helaas lukt het hem niet om met lokale mannen iets moois te beginnen. Daarom zoekt hij nu via deze weg een lange, liefst wat oudere man die er voor openstaat om in Zwitserland het avontuur met hem aan te gaan. 

Saul Naftali Coltof

Deelnemer nummer twee is 29-jarige Saul. Hij leidt een luxeleven in Reideralp in Zwitserland en heeft eigenlijk weinig te klagen. Hij runt hier namelijk een succesvol makelaarsbedrijf met zijn broers en geniet volop van het leven. Toch mist er één ding: de liefde. Hij hoopt dan ook dat een knappe, stijlvolle, charmante, spontane en actieve vrouw zich voor hem aanmeldt. Iemand om mee van het goede leven te kunnen genieten en samen een mooie toekomst op te bouwen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SN Colt (@saulnaftalicoltof)

Edith

In Winter Vol Liefde zijn - net als in B&B Vol Liefde  - kandidaten van alle leeftijden te zien, zo blijkt uit deelnemer drie. Dat is namelijk de 51-jarige Edith, die samen met haar veertienjarige zoon in Tirol woont. Deze hardwerkende verkoopster van onder meer glamping chalets geniet van het leven en gaat in haar vrije tijd dan ook graag skiën, een hapje eten en relaxen in de sauna

Lees ook: Alles over Edith van Winter Vol Liefde 

Ze hoopt met haar deelname een sociale en actieve man tegen te komen die zijn hart op de juiste plek heeft. Als hij vervolgens ook nog eens ondernemend, zelfstandig en een tikkeltje romantisch is, is dat heel mooi meegenomen. Net als een sportieve man die houdt van een lekker wijntje of een dolle boel in de kroeg.

Edith in Winter Vol Liefde
Edith in Winter Vol Liefde


Marco

Benjamin, Saul en Edith staan er niet alleen voor, want ook Marco hoopt in Winter Vol Liefde de liefde van zijn leven tegen te komen. Deze 55-jarige deelnemer woont in Noorwegen. Hier runt hij een boutique hotel met tuin waar kampvuurplaatsen zijn om lekker op te warmen. Werken doet hij dus genoeg, maar ook aan vrije tijd geen gebrek. Van wandelen in de sneeuw, skiën, husky slee-rijden, ijsbaden nemen tot de natuur intrekken met zijn Landrover met daktent: bij Marco zit stilzitten er niet bij. 

Hij zoekt een leuke, frisse en spontane vrouw die klaar is voor een grote stap in haar leven. Iemand die vol in het leven staat, weet van aanpakken en met hem de ongerepte Noorse natuur wil verkennen en een mooie toekomst samen op wil bouwen.

Marco uit Winter Vol Liefde 2023
Marco uit Winter Vol Liefde 2023


Guido

Tot slot gaat ook de 43-jarige Guido op zoek naar de liefde. Hij woont in Zweeds Lapland en wordt door zijn kennissen omschreven als vrolijk, avontuurlijk, sociaal, liefdevol en een echte aanpakken. Zijn liefde voor natuur, de ruimte en de buitenlucht komen helemaal tot zijn recht op de plek waar hij nu woont. Voor hem is het een droom die uitkomt dat hij zijn eigen kampeerterrein heeft waar hij in de zomer tours en activiteiten organiseert

Het leven van Guido is op de rails... op een geliefde naast hem na dan. Hij houdt van humor en kan niet wachten om zijn bijzondere wereld aan een bijzonder iemand te laten te laten zien. IJsvissen, een tour met de sneeuwscooter, elanden spotten of samen het Noorderlicht bewonderen: dit zijn zomaar activiteiten die met Guido gedaan kunnen worden tijdens een date.

Guido uit Winter Vol Liefde 2023
Guido uit Winter Vol Liefde 2023


Winter Vol Liefde
is dit najaar te zien op RTL4 en Videoland. Houd dus vooral je oren en ogen open! 

Meer over