Romantiek in overvloed

Astleigh van MAFS op zijn knieën voor Rowan: 'De cirkel is rond'

5 juli 2022 13:33 | reality | Door Judith Regeling

© Nander de Wijk RTL
Rowan en Astleigh uit het afgelopen seizoen van Married at First Sight zijn nog altijd in de wolken met elkaar. Ze zijn zelfs zo gelukkig dat Astleigh voor zijn vrouw op zijn knieën is gegaan.

We horen je denken: maar ze zijn toch al getrouwd? Dat klopt, maar Astleigh wilde heel graag de cirkel rondmaken.

Married at First Sight

Normaal worden koppels verliefd, gaan ze samenwonen, verloven ze zich en gaan dan pas trouwen. Maar door hun deelname aan Married at First Sight zag dat er bij hen net even anders uit. Hun ontmoeting vond namelijk plaats bij het altaar waar ze zich in de echt aan elkaar verbonden. Zonder verloving dus. En daar wilde Astleigh verandering in brengen.

Huwelijksaanzoek

Op een prachtig plekje vroeg hij zijn vrouw onlangs ten huwelijk. "De cirkel is rond. Wat is een huwelijk zonder aanzoek? Wij doorlopen de liefde op onze eigen bijzondere manier", aldus de realityster bij een emotionele video onder de tonen van Blinding Lights van Loi. 

Rowan en Astleigh

Het unieke moment is voor de kijkers vergezeld met een liedje, maar op zijn Instagram Stories deelt Astleigh zelf nog een klein feitje. Hij droeg namelijk tijdens het bijzondere moment een gedicht voor met de titel 'A Poem at First Sight' dat geschreven is door Tania Panés. Voor Astleigh had het gedicht het gewenste resultaat: Rowan kon haar tranen niet bedwingen en zei natuurlijk 'ja'.

Meer over