Nep reviews

Astrid uit B&B Vol Liefde geteisterd door online haat

3 augustus 2022 16:15 | reality | Door Marjolein Vos

© RTL Nederland
Dat meedoen aan een televisieprogramma voor- en nadelen heeft, is bij Astrid van B&B Vol Liefde inmiddels wel bekend. Maar nu de haat de overhand neemt, bijt ze van zich af.

Nu Astrid bijna avond na avond op televisie te zien is, loopt het aantal negatieve reacties op Google op. Zo is te zien bij de reviews over haar bed and breakfast dat er geschreven wordt: "Wat een vreselijk aparte vrouw die Astrid. Een zeer naar karakter heeft ze. Het is maar net hoe haar pet staat en hoe haar bui die dag is. Volgens mij kan dat niet als je een professionele onderneming runt."

Klaar mee

Voor Astrid is de maat vol laat ze via een Facebook-kanaal weten. "Jullie mogen van alles van mij vinden en denken te weten na het zien van de afleveringen van B&B Vol liefde, maar om bewust en opzettelijk een slechte review op Google te plaatsen gaat wel héél ver", aldus Astrid die in het programma naar de liefde zoekt.

Reactie

Ook kan ze het niet laten om nog te reageren op de schrijver van het bovenstaande bericht. "Beste Gigi S, u bent nooit te gast bij mij geweest dus ik vraag u vriendelijk bij deze uw review te verwijderen. En graag nodig ik u uit eens bij mij te komen overnachten, dán mag u een oprechte en eerlijke review geven. Ik sta open voor uw feedback!"

Inmiddels lijkt het erop dat de recensie is verwijderd.

B&B Vol Liefde is van maandag tot en met vrijdag te zien om half 9 op RTL4.

Meer over