Van de markt

B&B Vol Liefde-deelnemer Thomas weer gelukkig in de liefde

24 november 2023 12:24 | reality | Door Marjolein Vos

© Still Videoland
B&B Vol Liefde-deelnemer Thomas oogstte vooral bekendheid omdat hij zo lang bij Petri mocht blijven op de B&B. Maar sprake van liefde tussen de twee was er niet. Toch heeft het programma hem wel wat gebracht want aan 'de Voorschotense Krant' vertelt hij dat hij gelukkig is in de liefde.

Thomas komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar heeft ook in Purmerend, Almere, Leiden en Voorschoten gewoond.

Reageren

Hij besloot bij de oproep van Petri om te reageren. Hij zag namelijk Frankrijk in combinatie met het runnen van een B&B wel zitten. Bij het zien van de oproep van de B&B-eigenaresse was het voor hem geen liefde op het eerste gezicht vertelt hij. "Maar mijn droom om een bed and breakfast te hebben maakte dat ik toch de gok wilde wagen. Toen ik later hoorde dat ik door Petri was uitgekozen, vroeg ik mijzelf wel even af wat ik in godsnaam had gedaan."

Negatief

Thomas heeft totaal geen spijt van het feit dat hij meedeed aan het programma. Wel zegt hij dat de liefdestocht van hem en Petri 'negatiever in beeld is gebracht dan het daadwerkelijk was'. Ook over hoe Petri zelf is neergezet, is hij verre van tevreden. 

Sfeer

"De sfeer tijdens mijn laatste paar dagen in Frankrijk bijvoorbeeld, leek een stuk slechter dan die was. Ook in de laatste aflevering waarin ik vertrok, kwam het over alsof ik 'zielig' was. Als je dat achteraf ziet, zit je wel even tenenkrommend op de bank. Ik begrijp dat goede kijkcijfers belangrijk zijn, maar ik heb gewoon een heel leuke week gehad!"

Liefde

Uiteindelijk wordt het geen B&B en geen Frankrijk voor Thomas, maar toch is er liefde op zijn pad gekomen. "Door mijn deelname aan B&B is het vuur tussen mij en mijn ex-vriendin weer aangewakkerd", aldus Thomas. "We waren al twee jaar samen, maar besloten een pauze in te lassen. We spraken elkaar wel via WhatsApp, maar door B&B Vol Liefde werd dat steeds meer."

Olof

En als we het dan toch over B&B Vol Liefde hebben. Publieksknuffelbeer Olof liet deze week ook van zich horen aan Veronica Superguide. Hij vertelde dat hij Marian nog regelmatig spreekt. "Nu ze voorlopig weer in Den Bosch woont, ga ik soms langs op de fiets." Ook met de andere deelnemers onderhoudt hij contact. "Ed kom ik nog regelmatig tegen en met Jan heb ik appcontact. Ik zou graag eens bij Tom langsgaan in Groningen."

Meer over