Anderhalf miljoen euro

B&B Vol Liefde-ster Hans zet zijn bed & breakfast te koop

3 augustus 2022 17:38 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
In de liefde wilde het al niet erg vlotten bij Hans, nu lijkt de 54-jarige deelnemer van B&B vol liefde ook zakelijk in de problemen te zitten: zijn landgoed staat te koop.

Juicekanaal Reality FB meldt dat de riante villa waarin Hans en zijn ex-vrouw Libera hun B&B runnen te koop staat.

San Jacopo

Op de Italiaanse Funda-variant Idealista zijn volop foto's en omschrijvingen te vinden van hun etablissement dat de naam San Jacopo draagt. De villa beslaat 600 vierkante meter, telt twaalf kamers waarvan zeven voor de B&B bestemd zijn. Er is een zwembad en rond de woning is nog eens één hectare grond waar ook olijfboomgaarden op te vinden zijn.

Prijskaartje

Wie zichzelf in het pittoreske Pistoia ziet wonen moet wel fiks in de buidel tasten: het pand is op de markt gebracht voor een slordige 1,5 miljoen euro. De stookkosten worden ook nog een verrassing: het stekje heeft energielabel F.

Geldzorgen

Een reden voor de verkoop wordt niet gegeven. RealityFB meldt dat Hans' eerdere B&B-huisgasten Desiree en Hayriye al tot de conclusie waren gekomen dat de financiële situatie in huize Hans niet rooskleurig was. Libera is eigenaar van de locatie. Naast zijn werk bij de B&B is Hans ook fulltime actief als handelaar in tuinplanten.

B&B Vol Liefde
B&B Vol Liefde

B&B vol liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. 

Meer over