'Uiterlijkheden'

B&B Vol Liefde-ster Martijn komt terug op wegsturen Silvana

5 augustus 2023 16:11 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Martijn vestigde een nieuw record in B&B Vol liefdeniet eerder stuurde een deelnemer een van zijn dates zo snel weg. Maar de 48-jarige B&B-houder had helemaal niets met zijn derde match Silvana. Nu blijkt waarom.

Silvana had haar koffer amper uitgepakt of Martijn moest al een hartig woordje met haar wisselen. Er was wat hem betreft geen klik tussen hem en de 47-jarige klantenservice medewerker Silvana die hij nota bene zelf had geselecteerd. Bij RTL Boulevard verklaart hij waar het mis ging.

Silvana was nog geen tien uur in Thailand.
Silvana was nog geen tien uur in Thailand.

Filters

In gesprek met Aran Bade blikt Martijn terug op het bliksembezoek van Silvana die langer onderweg was van en naar Thailand dan dat ze in zijn B&B had doorgebracht. Eigenlijk wist Martijn toen Silvana op de stoep stond al dat het niks ging worden. Ze bleek in levende lijve toch af te wijken van het introductiefilmpje waar bij nader inzien de nodige filters overheen zaten. 

Silvana's gefilterde introfilmpje
Silvana's gefilterde introfilmpje

Showtje

Zonder de digitale trucendoos zag Martijn toch een aantal zaken waar hij op afknapte die hij niet voor zich kon houden: "Op het fimpje dat ik heb gezien kwam ze heel anders over dan ik zag. Ik heb in de aflevering aangegeven waar ik niet mee om kan gaan qua uiterlijkheden... En dan ga ik daar geen showtje van maken."

Tattoos

Aran vroeg zich af of het kwam door de vele tatoeages die ze bleek te hebben: "Ik zit ook onder de tattoos. Alleen, ja, in je nek en op je handen? Je hebt allemaal je eigen mening, maar ik vind dat niet mooi." Desgevraagd wilde Martijn ook nog onthullen dat hij tattoos heeft op zijn rug, arm, been en borst, waaronder het logo van Feyenoord.

Meer over