Geen Iers succes

Deze B&B Vol Liefde-deelnemer haalde de selectie niet: 'Ik laat het bezinken'

21 juni 2022 14:17 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De 62-jarige B&B-eigenaar Herman meldde zich eind vorig jaar vol goed moed aan voor het tweede seizoen B&B Vol Liefde. Inmiddels is duidelijk dat hij net te weinig brieven kreeg om door te stoten naar de top-8. Online laat hij weten hoe hij dit ervaart.

Eén ding is zeker: hij gaat niet bij de pakken neerzitten. 

Lees ook: Dit is alles wat je moet weten over het tweede seizoen B&B Vol Liefde 

B&B Vol Liefde

Art Rooijakkers stelde op kerstavond elf B&B-eigenaren voor die oren hadden naar de liefde in een gloednieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Alleen al vanaf het begin was duidelijk dat slechts acht van hen zouden doorstoten naar de reguliere uitzendingen. De 62-jarige Herman, die in Ierland met volle teugen van het leven geniet, was daar niet één van. Hij ontving net te weinig brieven.

Deelname

Via de Facebook-groep B&B Vol Liefde-fans reageert hij voor het eerst op deze teleurstelling. "Helaas geen Nelly's voor mij. Ben blij dat het eindelijk bekend is, want moest steeds het antwoord schuldig blijven als ernaar werd gevraagd", zo zegt hij. "Door de mediatraining en het contract moest ik vriendelijk blijven en keurig afwimpelen. Dat is nu gotver-de-gloeiend over." Hij kan dus nu eindelijk een update geven. "Voor nu laat ik het even bezinken, maar ik laat nog van mij horen. Reken maar!" 

Romantisch avontuur

Toch staat hij niet helemaal met lege handen. Van RTL heeft hij namelijk wel enkele namen en nummers gekregen van geïnteresseerde vrouwen. "Wat dus overbleef aan aanmeldingen - volgens de programmamakers - waren een stuk of 12 dames. Oh man, ik ga helemaal los. Ik heb nog maanden nodig om ze allemaal door te nemen." En zo komt er toch nog een mooi einde aan zijn B&B Vol Liefde-avontuur! 

B&B Vol Liefde is vanaf 11 juli van maandag t/m vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL4. 

Meer over