Tijd voor drama

Bachelor BE-Margaux haalt uit naar concurrent: 'Voel me klein en onbegrepen'

8 april 2022 14:15 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland still

Het De Bachelor-avontuur van Fabrizio Tzinaridis zit naast liefde nog altijd vol drama. Waar hij het namelijk eerder zelf aan de stok kreeg met een deelneemster, zijn het nu de kandidaten onderling die het niet kunnen vinden.

En dat heeft alles te maken met de afgelopen uitzending.

Lees ook: Ophef in de Vlaamse De Bachelor: kandidaat weigert roos van Fabrizio 

De Bachelor

In de uitzending van de Vlaamse De Bachelor die sinds afgelopen donderdag op Videoland staat, was te zien hoe 'afvaller' Vanessa vlak voor haar vertrek aan Fabrizio vertelde dat Margaux, een van zijn favorieten, nog bij haar ex in huis woont. Een harde boodschap, waar zowel de bachelor himself van schrok als Margaux toen ze de aflevering terugkeek.

Margaux

Op social media haalt ze dan ook nog flink uit naar haar voormalig concurrent. "Ik bekijk deze aflevering met verdriet en onbegrip", zo schrijft ze. "Mijn persoonlijke verhalen worden blootgelegd en op een heel andere manier gebracht. The power of Gossip. Ik voel me klein en onbegrepen. De kans om de waarheid te vertellen is me ontnomen. Mijn eigen levensverhalen worden bepaald door anderen en roddels zorgen voor onnodige gedachten." 

Verantwoording afleggen

Ze realiseert zich dat ze niemand - behalve zichzelf en Fabrizio - verantwoording schuldig is. Maar toch wil ze er nog wat woorden aan vuil maken. "Ikzelf en de mensen om me heen die me WEL kennen weten dat dit niet de waarheid is. Mijn hart lag bij niemand anders dan bij mezelf", aldus Margaux. "Ik ga nog genieten van mijn avontuur en probeer er mij niet druk om te maken. Ik heb hier veel uit geleerd en ben tot de dag van vandaag nog steeds aan het leren. Ik sta sterk in mijn schoenen en nothing can change that."

Lees hieronder haar complete bericht.

Aanstaande donderdag is via Videoland te zien wie 'Bachelor' Fabrizio kiest: Margaux, Esmee of een van de Nederlandse dames: Sanne of Madieke. 

Meer over