Na enkele maanden samen

BB Vol Liefde-stel Hans en Petra zet volgende stap

1 oktober 2022 11:29 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De vonk is definitief overgesprongen tussen Hans en Petra uit B&B Vol liefde. Na enkele maanden latten is het paar toe aan de volgende fase en daar komt een verhuiswagen bij kijken.

Tijdens B&B Vol liefde bleef het tot 't laatst spannend of er wel iets was tussen de ongrijpbare Hans en Petra, de standvastige kattengedragsdeskundige die drie weken en vier andere vrouwen wist te overleven op het Franse platteland.

Relatie

Hans en Petra sloten de realityreeks af als stelletje en enkele maanden later vertelt Hans aan RTL Boulevard dat de relatie nog altijd stand houdt. Sterker nog: de tijd is rijp om al samen te gaan wonen. In november komt Petra met haar hebben en houden naar la douce France, onder strenge voorwaarden: "Maar ik heb gezegd: één tas en één kat, haha."

Succesvol

Daarmee zijn Hans en Petra al het derde B&B Vol Liefde stel dat in korte tijd besluit samen te gaan wonen. B&B-houder Martijn kondigde aan een appartement te delen met zijn Fenna en in Oostenrijk krijgen Astrid en haar gezin binnenkort permanent versterking van Harmjan. Daarmee scoort het datingprogramma aanzienlijk beter dan andere titels in z'n genre. Deelnemers aan First dates en Lang leve de liefde hebben een veel kleinere kans op een geslaagde match.

Meer over