Opvallend

Beate zorgt voor geweldige zet in De Bachelor: 'Queen B'

5 april 2024 09:40 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Als er één iemand in dit seizoen van De Bachelor nogal opviel, was het Beate wel. De realityster stak haar vaak uitgesproken mening niet onder stoelen of banken. Desondanks zorgde haar actie in de laatste aflevering alsnog voor heel wat verbazing bij de kijkers thuis.

Haar gewaagdheid wordt echter wel gewaardeerd.

Beate in De Bachelor

De 27-jarige Beate deed - net als de meeste andere deelnemers - mee aan De Bachelor met slechts één doel: liefde vinden. Ze hoopte oprecht gelukkig te worden met Paul of Rien, maar al aan het begin van de nieuwste aflevering moest ze erkennen dat dit moeilijk zou worden. "Ik mis gewoon een klik met allebei", deelde ze met medekandidaat Caitlin.

"Paul kan dan wel mijn type zijn op papier, maar ik voel niet de chemistry. En bij Rien voel ik wel iets meer die aantrekkingskracht, alleen hij is dan op papier niet mijn man." En dat terwijl ze dat laatste aspect juist heel belangrijk vindt is bij haar ideale partner.

Rozenceremonie met een twist

Maar hoewel ze misschien geen klik voelde, besloot Rien haar toch een roos te geven. "Ik weet niet zeker of het iets romantisch gaat worden, maar ik vind je te leuk en te uniek om te laten gaan", bracht hij uit. Beate liep vervolgens naar voren, maar niet om die roos aan te pakken, zo blijkt nu. "Dankjewel voor je lieve woorden, Rien. Ik moet alleen ook iets zeggen."

En die woorden die daarop volgde verrasten vervolgens iedereen. "Lieve mannen, ik heb het heel erg leuk met jullie gehad en ik vind het een heel mooi avontuur dat ik met jullie aan mocht gaan, maar ik moet ook eerlijk zijn", vervolgde de realityster. "Ik ben erachter gekomen dat dit niet de manier is om ware liefde te vinden." Een powerzet, aldus haar medekandidaten, de kijkers thuis en ook de heren. Rien bestempelde haar later niet voor niets als 'Queen B'. 

'Queen B' aldus Rien in De Bachelor
'Queen B' aldus Rien in De Bachelor

Benieuwd wie er wel in slaagt om het hart van Paul of Rien te bemachtigen? Je ziet De Bachelor iedere donderdag bij Videoland.

Meer over