Juicy!

Bekijk snel: de allereerste beelden van Married at First Sight - Match or Mistake

2 augustus 2022 15:14 | reality | Door Judith Regeling

© RTL
Op 22 augustus verblijdt streamingdienst Videoland de kijker met een speciaal seizoen van Married at First Sight. Benieuwd waarom je dit programma niet mag missen? Wij hebben de details!

Het belooft een stuk spraakmakender te worden dan voorheen. Ook heeft een twist 'die je misschien wel kent uit de Australische versie'. 

Check snel: Eveline Stallaart blikt alvast vooruit 

Married at First Sight - Match or Mistake

In Married at First Sight - Match or Mistake trouwen de deelnemers met een wildvreemde. Tot dusver verschilt het weinig van de 'reguliere' editie, maar daar houden de overeenkomsten dan ook bij op. Na de trouwceremonies gaan alle koppels, zonder dat ze dit van elkaar weten, namelijk naar dezelfde zonnige bestemming voor hun huwelijksreis. Tijdens deze reis ontmoet de groep elkaar, waarbij er hechte vriendschappen en soms lastige situaties ontstaan.

Band met de groep

Vooral die 'hechte' vriendschappen zijn wel nodig, want de koppels zijn niet alleen in deze fase op elkaar aangewezen. Ook eenmaal terug in Nederland nemen ze intrek in hetzelfde appartementencomplex. En scheiden van een partner is er niet zomaar bij. Gedurende het seizoen zijn er meerdere stay or leave-ceremonies waarbij koppels in het bijzijn van de groep aan elkaar vertelt of ze stoppen of doorgaan. Pas bij twee leaves mag het koppel uit elkaar, anders niet. 

Eerste beelden

De fans hebben er even op moeten wachten, maar hieronder vind je de allereerste sneak peek!

Married at First Sight - Match or Mistake is vanaf 22 augustus te zien op Videoland. De eerste drie afleveringen zijn op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus ook te zien op RTL4.

Meer over