Genieten!

Bekijk snel: De eerste beelden van Boer Zoekt Vrouw Europa

13 september 2023 14:05 | reality | Door Judith Regeling

© Linelle Deunk
Vanaf aanstaande zondag is Boer Zoekt Vrouw Europa te zien. Om daarom nu alvast in de stemming te komen, deelt het programma de allereerste beelden.

Maak je klaar voor een rollercoaster van emoties, een stortvloed aan liefdesbrieven, en natuurlijk de onmiskenbare aanwezigheid van Yvon Jaspers.

Lees ook: Alles over Boer Zoekt Vrouw  

Boer Zoekt Vrouw Europa

Het is Yvon Jaspers voor deze speciale editie van Boer Zoekt Vrouw weer gelukt om vijf boeren te vinden die allemaal hunkeren naar een beetje liefde. Ze wagen zich buiten hun vertrouwde omgeving en openen hun harten in de hoop dat de vonk van de ware liefde zal overspringen. Het klinkt simpel, maar de weg naar de liefde begint met het selecteren van de juiste kandidaten.

Yvon Jaspers

In de allereerste aflevering heeft Yvon Jaspers de boeren, afkomstig uit verschillende Europese landen, samengebracht op een mooi locatie in Nederland. Ze zijn een tikkeltje nerveus, en dat is begrijpelijk. Want hier krijgen ze te horen hoeveel mensen er speciaal voor hen hebben geschreven en mogen ze de inhoud van die mysterieuze brieven ontdekken. De grote vraag blijft hangen in de lucht: zal er een brief bij zitten van die ene speciale persoon die hun hart zal veroveren?

Bekijk hier alvast de eerste beelden!

Boer Zoekt Vrouw is vanaf zondag 17 september iedere zondag om 20:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over